22.4.2017 Nudloš, Prďoš, Čůroš a Kaďoš

Tak nakonec jsme si přeci jen Velikonoce u dědy Milánka užili. Já jsem samozřejmě ležel s bolavou nohou na gauči a popíjel různé nápoje … A ostatní se o mě moc hezky starali. Jen Matyášovi asi skutečně rostou zuby. Občas teplotka, více křičí a prostě nebyl úplně ve svojí kůži. Dokonce jsme s ním zajeli v České Lípě i na pohotovost… Nicméně, abych byl upřímný, dopředu jsem věděl, co řeknou… Jsem totiž rozený lékař – amatér.  „ Zřejmě končí nějakou virózu nebo mu opravdu rostou ty zoubky … Jo a pošlete prosím na účet 90 korun… „ Ha, ha, ha… Co jsem říkal???

Po třech dnes se Mates dostal do normálu, za to Eliška zažila zajímavou noc. Kolem třetí ráno přišla k nám do ložnice, že jí bolí bříško. Po chvilce už utíkala na toaletu a otočila se tam během hodiny asi čtyřikrát. Manželka jí tedy dala jahodovou smectu a ta zřejmě zabrala. Do rána se holka neprobudila a spala skoro až do desíti. Neuvěřitelné bylo, že si nic z tohoto průjmového seriálu nepamatovala. Ona fakt vůbec nic nevěděla. Šťastná holčička… I přesto jí maminka nasadila dietní stravu. Dostala suchou rýži s vařenou mrkví a mohla si dát i pár piškotů. Toho Eliška využila a vytvořila si hned několik, jak ona říká piškotových hambungrů…

Večer jsme pak opět společně na Déčku sledovali animovaný seriál z Hawaie. Hlavní postavou je holčička s nekutečně tlustýma nohama Lilu a její zvláštní kamarád z vesmíru dráček Stitch. Oba v každém díle hledají tak zvané experimenty. Tedy kosmické bytosti, které se poztrácely v okolí. V tomhle díle lovili Nudloše. Byl to takový růžový netopýr, který vysával lidem z nosu nudle… Pomohl například jedné holčičce, která měla sennou rýmu. Jakmile to skončilo, Eliška se na mě otočila a povídá: Tati, myslíš, že existuje i Prďoš, Čůroš a Kaďoš…?

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *